--Het Tatty Teddy Verhaal--

Een Grijze Beer Met een Blauwe Neus

1987....In een klein dorpje dichtbij Arundel was een huis dat opnieuw ingericht moest worden.Alle oude dingen werden naar de stort gebracht. Hierbij zat ook een beertje. Weken  lag hij tussen blikjes, een kinderwagen, een oud matras, verschillende dozen en nog heel veel andere rommel.

Het was winter, wat betekende dat het erg koud was. Zo koud dat de rivieren bevroren waren en de mensen binnen bleven om in hun lekkere warme huisje te zijn. Het beertje zat vast aan het matras en kon zich niet bewegen. Hij had het koud! Heel erg koud!

Doordat hij het zo koud had veranderde zijn vacht van kleur. Zijn mooie bruine haren werden grijs en zijn bruine neusje blauw. Hij was hierdoor erg verdrietig. 'Niemand houdt nog van mij', dacht hij, 'ik ben alleen op de wereld'. Vrienden had hij niet.

Toen het weer op een dag wat beter werd, speelde er een klein meisje in de buurt van de stortplaats. Ze zag dit beertje liggen, trok hem uit de afvalhoop en stofte hem af. Ze was meteen verliefd, zo lief zag hij eruit. Door zijn grijze vacht en blauwe neusje was hij uniek, want bruin worden zou hij niet meer.

Het meisje nam het beertje mee naar huis en haar oma naaide wat lapjes op hem, zodat zijn vulling er niet meer uit zou komen. Dit was hard nodig, want op sommige plaatsen was zijn haar al helemaal weggesleten! Het meisje besloot hem een naam te geven:

 Tatty Teddy.

Nu, vele jaren later, is Tatty Teddy of beter bekend als (Me - to - You) een symbool van liefde en vriendschap (gebleven), met als doel mensen met elkaar te laten communiceren.

Hij heeft fans over de hele wereld. Jong en oud blijven vallen voor zijn charme.

 

 

Suga's World design

21-09-2006